Yaşarlı bayan tenisçiler Süper Lig’de…

Yaşarlı tenisçilerin başarısı gurur verdi

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Tenis 1. Ligi’nde mücadele eden Yaşar Üniversitesi Bayan Tenis Takımı, ligi namağlup tamamlayarak Süper Lig’e yükseldi.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Tenis 1. Ligi’nde mücadele eden Yaşar Üniversitesi Bayan ve Erkek Tenis takımları, sezonu başarıyla tamamladı.
Antalya’da düzenlenen ve 24 takımın 3 ayrı grupta mücadele ettiği grup maçlarında Ülker Yüreğir, Benan Apaydın, Çisil Buse Ilgazlı ve Deniz Lüder’den oluşan bayan tenis takımı, tüm maçları geçerek, namağlup şampiyon oldu.

tenis

Grup maçlarında Trakya ve Çankaya Üniversiteleri’ni 2-0 gibi farklı skorla geçen bayanlar, finalde Yeditepe Üniversitesi’ni  2-1 yenerek, bu skorlarla Süper Lig’e yükseldi.  Aynı turnuvada mücadele eden Orkun Büyükmete, Mustafa Vatansever, Yiğit Aybey ve Ahmet Can Gülşan’dan oluşan erkek tenis takımı, final maçında Özyeğin Üniversitesi’ne 2-1 yenilerek, grup ikincisi oldu.