YAŞAR’IN SULTANLARINDA HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Yaşar Üniversitesi Bayan Voleybol takımı, Üniversiteler Ligi( Ünilig) grup maçlarını, yenilgisiz lider tamamladı. Son maçında grubun iddialı ekiplerinden Celal Bayar Üniversitesi’ni konuk eden Yaşar’ın Sultanları, 3-0 gibi net bir skorla salondan galip ayrıldı.

YASAR-VOLEYBOL (5)

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol Ünilig grup maçlarında, Celal Bayar, Akdeniz, Muğla ve Dokuz Eylül üniversitelerinin takımlarıyla 2’şer maç yapan Yaşar Üniversitesi Bayan Voleybol takımı, tüm maçlarını galibiyetle tamamlayarak grubu lider bitirdi.

YASAR-VOLEYBOL (2)

Son maçında Selçuk Yaşar Kampusu Spor Salonu’nda Celal Bayar Üniversitesi ile karşılaşan Yaşarlı kızlar, çekişmeli geçen maçı 3-0 kazandı. Maç sonu büyük sevinç yaşayan Yaşarlı voleybolcular, 7 grup birincisi ve gruplardan gelecek en iyi ikinci ile birlikte, Türkiye şampiyonluğu için mücadele edecek. Mayıs ayındaki müsabakalara hazırlanan Yaşar Üniversitesi takımında tek hedef Türkiye şampiyonluğu.

YASAR-VOLEYBOL (3)