Yaşar’ın sultanları

Yaşar’ın sultanları
İki yıldır yenilmeyen filenin sultanları  öğrencilerin başarısı gurur verdi

Ankara’daki müsabakaları kazanarak, grup birinciliği kupası kazanan bayan voleybolcular, Türkiye Üniversite Sporları Fedarasyonu Asbaşkanı Yrd. Doç. Dr. Atilla Pulur (Sağda) ve Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan (ortada) ile birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.

Yaşar Üniversitesi’nin 2 yıldır hiçbir resmi müsabakada yenilmeyen bayan voleybol takımı, 1’inci Lig Ankara Grup maçlarını da yenilgisiz tamamlayarak, Süper Lig Elemeleri’ne katılmaya hak kazandı. Filenin sultanlarının şimdiki hedefi ise Mayıs ayında yapılacak turnuvayı tamamlayarak Süper Lig’e yükselmek.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Voleybol 1’inci Lig’inde mücadele eden Yaşar Üniversitesi Bayan Voleybol Takımı, namağlup ünvanını koruyor. 2 yıldır hiçbir resmi müsabakada yenilmeyen filenin sultanları, geçtiğimiz hafta Ankara’da yapılan grup maçlarını da kazanarak, lig birinciliğine yükseldi. Çanakkale 18 Mart Üniversitesini 3 – 1, Anadolu Üniversitesi’ni 3 – 0, Bilkent Üniversitesi’ni 3 – 1, yarı finalde Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’ni 3 – 0 ve finalde Çanakkale 18 Mart Üniversitesi’ni 3 -1 gibi farklı skorlarla geçen bayan voleybolcular bu skorla Mayıs ayında yapılacak Süper Lig Yükselme Müsabakaları’na katılmaya hak kazandı.

Yükselme grubunda da 6 takımla karşılaşacak Yaşarlı voleybolcuların öncelikli hedefi bu maçları da kazanarak, önümüzdeki yıl süper lig kategorisinde mücadele etmek.

no images were found