Yaşar Üniversitesi Vestel’in bayilerini eğitecek

 

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) işbirliğiyle hayata geçirilen programla Türkiye’nin bu alandaki en kapsamlı projesini başlatan Vestel, 2014 Mayıs ayına kadar 100 yetkili servis yöneticisine eğitim verecek. Başarı gösteren katılımcılar, Yaşar Üniversitesi’nden onaylı sertifika sahibi olacak.

vestel-yusem (2)

Programı değerlendiren Vestel Müşteri Hizmetleri Genel Müdürü Tarkan Tekcan, “Yetkili servis yöneticileri için özel tasarladığımız bu programla yetkili servislerimizin Vestel müşterilerine sunduğu hizmetin kalitesini arttırarak, yüzde 100 müşteri memnuniyetini hedefliyoruz. Aynı zamanda küçük işletme konumundaki yetkili servislerimizin verimli, etkin ve sürdürülebilir performans göstermeleri için bir yönetim modeli oluşturmaya çalışıyoruz. Eğitim programımızın servis yöneticilerimiz tarafından büyük ilgiyle karşılanmasından son derece memnunuz.” dedi.

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Doç. Dr. Sabah Balta ise şunları söyledi: “Altı ay gibi bir süre içinde dört ilde yaklaşık 100 yetkili servis yöneticisine Yönetim Dinamikleri, Finans-Hukuk ve İletişim-Hizmet Pazarlaması konularında toplam 72 saat eğitim vereceğiz. Yetkili servis yöneticilerinin, program sonunda işletmelerinde sürdürülebilir verimliliği sağlamasını hedefliyoruz.”

vestel-yusem (1)
Programın içeriği, Yaşar Üniversitesi’nin uzman öğretim üyeleri tarafından yetkili servis yöneticilerinin eğitim ihtiyaçları, odak grup çalışmaları ve yetkili servis ziyaretleri doğrultusunda hazırlandı. İstanbul Zorlu Plaza’da düzenlenen Bilinçlendirme Semineri’nin ardından program İzmir, İstanbul, Ankara ve Adana’da devam edecek.