Yaşar Üniversitesi Şiir ve Öykü Yarışması düzenliyor

Yaşar Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Şiir ve Öykü Yarışması’nın başvuruları başladı. Serbest konulu olan yarışmanın başvuruları, 5 Mayıs 2021’de sona erecek.

Yaşar Üniversitesi Şiir ve Öykü Yarışması’na başvurular başladı. Yaşar Üniversitesi öğrencileri ve çalışanlarına açık olan yarışmaya, katılımcılar, istedikleri konuda yazdıkları şiir veya öyküyle katılabilecek. Her bir katılımcı öykü alanında en fazla bir, şiir alanında ise en fazla üç eserle başvurabilecek. 5 Mayıs 2021’e kadar gönderilebilecek eserler, 10 Mayıs-9 Haziran 2021 tarihleri arasında seçici kurul tarafından değerlendirilecek. 10 Haziran’da ise şiir ve öykü alanında birinci, ikinci ve üçüncüler açıklanacak. Her iki alanda birinci olan eser sahipleri bin 500, ikinciler bin, üçüncüler ise 750 TL değerindeki hediye çekinin sahibi olacak. Ödül kazanan ve uygun görülen eserlerden bir seçki oluşturulacak. Yarışmanın kazananlarını Prof. Dr. Ayşe Lahur Kırtunç, Dr. Öğr. Üyesi Evren Akaltun Akan, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Süner, Dr. Öğr. Üyesi Tuba Geyikler, Dr. Öğr. Üyesi Esen Kara, Şair Nisa Leyla ve öykü yazarı Deniz Özbeyli’den oluşan seçici kurul belirleyecek.