Yaşar Üniversitesi ile Ödemiş Ticaret Odası işbirliği

 Ödemiş Ticaret Odası (ÖTO) ile Yaşar Üniversitesi Fen Bilimleri ve Sosyal Bilimler Enstitüsü  lisansüstü programları çerçevesinde işbirliği protokol imzalandı.

Protokol kapsamında oda üyeleri ve onların birinci derecede yakınlarına yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtta yüzde 30 indirim uygulanacak.

Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen protokol törenine Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç.Dr.Çağrı Bulut, Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr.Öğr.Üyesi Serpil Kahraman ile ÖTO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Yaşayan, Meclis Başkanı İbrahim Surav, yönetim kurulu üyeleri Metin Dursun, Ufuk Atik, Adil Köse ve Genel Sekreter İ. Emre Çiftçi katıldı. 

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer- Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş

Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer, “Ödemiş Ticaret Odası’ndan gelen talep üzerine oda üyelerine eğitim desteği vermekten mutluluk duyacağız” dedi.

 ÖTO Başkanı Rıfat Eriş de şunları söyledi:

 ” Ödemiş’te eğitim seviyesini yükseltmek adına üyelerimize eğitim konusunda ayrıcalıklar sağlamaya yönelik çalışmalar yapmaya özen gösteriyoruz. Yaşar Üniversitesi’ne işbirliği için teşekkür ederiz”