Yaşar Üniversitesi, Azerbaycan’da eğitim fuarına katıldı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de Türkiye’deki üniversitelerin katıldığı eğitim fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. 28–29 Nisan tarihlerinde düzenlenen fuara aralarında Yaşar Üniversitesi’nin de bulunduğu 30’a yakın eğitim kurumu katıldı.

Türk üniversitelerinin Bakü’de gerçekleştiği ilk fuar olma özelliği taşıyan organizasyonda öğrenciler eğitim imkanları hakkında bilgi sahibi oldu. Öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği Türk üniversitelerinden biri de Yaşar Üniversitesi oldu.  Fuarı ziyaret eden Türkiye‘nin Bakü Büyükelçisi Hulusi Kılıç, stantları tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldı.  Kılıç, “Türkiye dünya üniversiteleri arasında giderek güçlenen bir yer alıyor ve çok sayıda öğrenci dünyanın çeşitli yerlerinden Türkiye‘ye geliyor. Bu fuar öğrenciler için çok yararlı. Öğrenciler ve velileri bilgi alabiliyorlar. Biz Türkiye olarak bu sektörde giderek güçleneceğiz” dedi.