Yaşar’ın Sultanları rakip tanımıyor

Voleybol Kızlarda Şampiyonluğun iddialı ekiplerden Yaşar Üniversitesi ve Atatürk Üniversitesi, bayanlar yarı final maçında final bileti almak için kozlarını paylaştı.
kapak_1_big

Ünilig Bayanlar Voleybol Play-Off Yarı Final maçında Yaşar Üniversitesi ile Atatürk Üniversitesi karşı karşıya geldi. Konya 100. Yıl Spor Salonu’nda, 8 Mart Çarşamba günü, saat 15.45’te başlayan maçın ilk setine hızlı başlayan Yaşar Üniversitesi, 6-1 bir seri yakaladı. Set boyunca üstünlüğü elinde tutan İzmir temsilcisi seti, 25-15’lik skorla önde tamamladı, 1-0.

sinl9761_original

İkinci setin ilk teknik molasına 8-2’lik bir üstünlükle giren Yaşar Üniversitesi, farkı git gide arttırarak 25-7‘lik skorla setlerde durumu 2-0 ‘a getirdi.

sinl9707_original

Üçüncü sete daha istekli başlayan Atatürk Üniversitesi’nin, setin başlarında rakibine karşı üstünlük kurmasına rağmen, çabuk toparlanan Yaşar Üniversitesi, ikinci teknik molaya 16-10 önde girdi. Setin devamında rahat bir oyun sergileyen İzmir temsilcisi 25-17‘lik skorla, setlerde durumu 3-0’a getirdi ve final biletini aldı.

Alınan bu sonucun ardından bayanlarda adını finale yazdıran ilk isim olan Yaşar Üniversitesi, yarın saat 14.30’da, 100. Yıl Spor Salonu’nda, 19 Mayıs Üniversitesi-Kocaeli Üniversitesi maçının galibi ile şampiyonluk maçına çıkacak.