Yaşar Oda Orkestrası’ndan Kuruluş Yıldönümü Konseri

Türkiye’den ve dünyadan ünlü solistlerle klasik müziğin seçkin eserlerini seslendiren Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası yeni bir konserle İzmirli sanatseverlerle buluşacak.

Konser, üniversitenin kuruluş yıldönümü nedeniyle 07 Mart, Çarşamba günü Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenecek. Etkinlikte, piyanist ve müzik kuramcısı Doç. Dr. Paolo Susanni ile İzmir Devlet Opera ve Balesi kemancılarından Tolga Kulak solist olarak yer alacak.

Konserde W. A. Mozart’ın K. 491 sayılı Do Minör Piyano konçertosu ve L. V. Beethoven’in Op. 61 Re Majör Keman Konçertosu seslendirilecek. Rus sanatçı Alexander Rudin yönetiminde sahne alacak Yaşar Üniversitesi Oda Orkestrası’nın konseri herkese açık ve ücretsiz. Konserin başlama saati 20.00.