Yaşar finalde

Yaşar Üniversitesi Ünilig Basketbol Erkekler yarı finalde karşılaştığı İstanbul Üniversitesi’ni yenerek adını finale yazdırdı.

BASKET YARI FİNAL (1)

Ünilig Erkekler Basketbol Yarı Final maçında Yaşar Üniversitesi ile İstanbul Üniversitesi karşı karşıya geldi. Selçuk  Üniversitesi Torku Arena Spor Salonunda saat 16.30’da başlayan mücadelede galip gelen taraf 82 -57‘lik skorla Yaşar Üniversitesi oldu.

BASKET YARI FİNAL (4)

İlk periyota iki ekipte çok hızlı başladı, Yaşar Üniversitesi, sert savunması ve hızlı hücumlarından sonuç alınca periyotun son 5 dakikasına 13-8’lik üstünlükle girdi. Daha sonra İzmir ekibi bu oyununu devam ettirince ilk çeyreği 31-14‘lük skorla önde bitirdi. Etkili ve sert oyununu ikinci periyotta da sürdüren Yaşar Üniversitesi,  ilk yarıyı 48-24‘lük skorla kapattı. BASKET YARI FİNAL (2)

 

Kıran kırana başlayan üçüncü periyotta Yaşar Üniversitesi, ilk yarıdaki disiplini bozmayınca son periyota da üstün girdi. Son periyotta ritmi iyice arttıran ve İstanbul Üniversitesi’nin direncinin düşmesinden yararlanan Yaşar Üniversitesi, maçı 82-57 ‘lık skorla kazanarak adını finale yazdırdı. Final karşılaşması 10 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da Selçuk Üniversitesi Torku Arena Spor Salonu’nda oynanacak.

BASKET YARI FİNAL (3)

Maç sonunda açıklamada bulunan Yaşar Üniversitesi koçu Taylan Dündar “ Finaldeyiz, mutluyuz. Yaşar Üniversitesine yakışır bir final olacak,” dedi.