Yaratıcı CV’lere hediye yağmuru

Yeni Asır Gazetesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen ve Yaşar Üniversitesi’nin de sponsor olduğu  CV Tasarım Yarışması ödül töreni, İzmir Kaya Termal Otel’de gerçekleştirildi.
Birinciliği Öncü Özgönül, ikinciliği Sinan Boyar ve üçüncülüğü Gökhan Aytaç’ın aldığı etkinliğin ödül törenine, başta jüri üyeleri olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

cv  (1)
Etkinlikte bir konuşma yapan Yeni Asır Gazetesi Yazırı Ahmet Veli Olgundeniz, “5 yıl önce ‘Gençler kendilerini nasıl farklı ifade edebilirler’ düşüncesiyle yola çıkmıştık. Yarışmamıza her yıl olduğu gibi bu sene de birbirinden değerli çalışmalar katıldı. İki aylık ciddi bir değerlendirme sürecinden sonra kazananlar belli oldu. Yarışmamıza katılan ve katkı koyan herkese teşekkür ederiz” dedi.

Yarışmanın birincisi Öncü Özgönül'e birincilik ödülü Yaşar Üniversitesi'nden dizüstü bilgisayar, Yaşar Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Galip Ayvat tarafından verildi.
Yarışmanın birincisi Öncü Özgönül’e birincilik ödülü Yaşar Üniversitesi’nden dizüstü bilgisayar, Yaşar Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Galip Ayvat tarafından verildi.

Yarışmanın birincisi Öncü Özgönül, “Ben bu yarışmayla kendimi kanıtlamak istedim. Kendimizi ifade edebileceğimiz böylesine güzel bir fırsatı bize verdiği için Yeni Asır Gazetesi’ne çok teşekkür ederim” derken yarışmanın ikincisi Sinan Boyar “Bir reklam ajansında çalışmaya yeni başladım. Bu başarı, iş yaşamıma da olumlu katkı sağladığı için benim açımdan çok değerli” dedi. Üçüncü Gökhan Aytaç ise, “Gençlerin önünü açacak yaratıcı çalışmaları teşvik eden bu organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diyerek düşüncelerini dile getirdi.