Sanayi sektörüne akademik destek

Yaşar Üniversitesi, endüstriyel üretim alanında çözümler sunan Dikkan Group ile iş birliği protokolü imzaladı. Proje ile üniversite ve sanayi iş birliği kapsamında, ortak araştırma ve geliştirme projeleri başlatılması amaçlanıyor.

Yaşar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile endüstriyel üretim alanında büyük projelere çözümler sunan uluslararası şirketler grubu Dikkan Group arasında iş birliği protokolü imzalandı. Dikkan Group ev sahipliğinde gerçekleşen imza törenine, Dikkan Group CEO’su ve İcra Kurulu Başkanı Dr. Fatih Mehmet Sancak, Yaşar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Yücel Öztürkoğlu ve Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Nalan Özkurt katıldı.

Yaşar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü ile birlikte belirlenen konularda ortak araştırma ve geliştirme projeleri başlatmayı hedefleyen Dikkan Group, aynı zamanda çalışanlarının lisansüstü ve doktora eğitimini de destekleyecek. Protokol kapsamında, Dikkan Group çalışanları ve birinci derece yakınları Yaşar Üniversitesi’nin Lisansüstü Eğitim Enstitüsü programlarında mevcut burslara ek farklı burslardan faydalanma hakkı elde edecek.

20 TEZLİ YÜKSEK LİSANS VE 9 DOKTORA PROGRAMI

Yaşar Üniversitesi Lisansüstü Eğitim Enstitüsü bünyesinde; sosyal ve fen bilimleri ile sanat ve tasarım olmak üzere, 20 tezli yüksek lisans programı ile 9 doktora programı bulunuyor. Ayrıca, İşletme Yönetimi Uzaktan Öğretim Tezsiz Yüksek Lisans Programı olan “e-MBA” de işletme konusunda lisansüstü eğitimi yapmak isteyen sektör çalışanlarına önemli bir olanak sağlıyor.