Öğrencilerden oyun rekoru

15 saat aralıksız bilgisayar oyunu oynadılar

Yaşar Üniversitesi bilgisayar oyunu meraklılarını ağırladı. Turnuvası yaklaşık 150 katılımcı, 15 saat boyunca aralıksız oyun oynayarak birbiriyle yarıştı.

Yaşar Üniversitesi Bilişim Topluluğu (YÜBİT), Türkiye’nin en geniş katılımlı oyun turnuvasını düzenledi. İzmir’in yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden yaklaşık 150 öğrenci, üniversitenin spor salonundaki basketbol sahası genişliğindeki alanda bir araya geldi.

Ünlü oyunlarda heyecanlı saatler

Bireysel ve gruplar halinde düzenlenen turnuvalarda birbiriyle yarışan öğrenciler, sabah saatlerine kadar, futbol, strateji ve FPS türlerinde, Call Of Duty, Counter Strike, PES, Fifa, Battlefield, DotA, League of Legends, Age Of Empires ve Ultima Online gibi popüler oyunlar oynadı. Erkeklerin yanı sıra bayan oyun tutkunlarının da yoğun ilgi gösterdiği turnuvada, dereceye giren öğrencilere kupa ve çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Birbirini hiç tanımayan öğrencileri bir araya getirerek, birlikte vakit geçirmelerini ve kaynaşmalarını sağlamak adına bu turnuvayı düzenlediklerini belirten Yaşar Üniversitesi Bilişim Topluluğu (YÜBİT) öğrencileri, Türkiye’de ilk kez bu kadar geniş katılımlı bir oyun turnuvası düzenlendiğini söyledi.

no images were found