Öğrencilerden lojistik başarısı

 Öğrenciler lojistik alanındaki başarılarıyla ümit veriyor

 “Lojistik Derneği’nin bu yıl 9’uncusunu düzenlediği Lojistik Vaka Yarışmasına katılan Yaşar Üniversitesi öğrencileri, finale kalan beş takım arasında olmaya hak kazandı. 

  Yarışmaya,  54 farklı üniversiteden 516 öğrenci, 142 takım başvurdu. Başvuran takımlardan 36’ sı değerlendirmeye alındı. Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü öğrencileri Ahmet Uğurcan Söylemez, Funda Dinç, Nurhan Özge Sınav, Uğur Güzeller ve Endüstri Mühendisliği öğrencisi Hilmi Emre Karaarslan yarışmada dereceye girerek takımlarını ilk beşe taşıdı.

Yaşar Üniversitesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Bölümü Başkanı Prof.Dr. Ömer Baybars Tek, öğrencilerin bu yarışmada yaratıcılıklarıyla teorik bilgilerini pratik çözümler üreterek geliştirdiklerini belirtti. Tek,  “Öğrencilerimizi  başarılarından dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.

Her sene Lojistik Derneği tarafından vaka yarışmalarının düzenlendiğini ifade eden Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş da lojistik zekanın geliştirilmesi, ekip çalışması, proje yönetimi ve kariyer planlaması açısından önemli ipuçları ve ufuk açtığı için sektöre nitelikli gençler kazandırılması açısından da büyük önem taşındığını belirtti.

 Yarışmada dereceye giren öğrenciler Haziran ayında İstanbul’da düzenlenecek ödül töreni ile ödüllerine kavuşacak.

no images were found