LÖSEV yararına pazarda stant açtılar

Yaşar Üniversitesi Endüstri Mühendisliği birinci sınıf öğrencileri Ege Adalı ve Hanifi Özmenlikan, önce Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV)na üye oldular , ardından iki gün boyunca Ekopazar’da stant açarak bağış topladılar.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV gönüllülerine katılan öğrenciler, iki gün boyunca özel hayatlarından fedakarlık ederek pazarda tezgah açtılar.

Öğrenciler, Ekolojik Tarım Organizasyonu Derneği’nin İzmir Bostanlı Ekopazar’daki etkinlikleri çerçevesinde LÖSEV’in standını açarak bağış topladılar.

Öğrenciler, ’’Binlerce lösemili çocuğa maddi manevi destek sağlayan LÖSEV’in gönüllülerine katılmak istedik. Gönüllük kapsamında her ay düzenlenen etkinliklerde aktif görev almak en büyük amacımızdı’’ şeklinde konuştular.