Kampüste şenlik var

Yaşar Üniversitesi bahar şenliğinin bu yılki konuğu pop müziğin parlayan isimlerinden İzmirli şarkıcı Atiye olacak.  Yaşar Üniversitesi’nde düzenlenen geleneksel bahar şenliği, spor ve eğlenceyi bir araya getiriyor. Üniversitenin Selçuk Yaşar Kampüsü’nde 2 gün sürecek olan şenlikte, öğrenciler konser, söyleşi, dinleti etkinleri ve spor yarışmaları ile final sınavları öncesi moral bulacak.

 

 Geçtiğimiz günlerde 11’inci gurur yılını kutlayan Yaşar Üniversitesi’nde 08–09 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek bahar şenliğinde, öğrenciler iki gün boyunca sürecek çeşitli etkinliklerle bir yılın yorgunluğunu atacak. Şenlik programında ayrıca klasik batı müziği, fotoğrafçılık, dans, halk oyunları, bilişim, caz ve blues, aikido, ritim, rock, tiyatro, bisiklet topluluklarının gösterileri, Yabancı Diller Yüksek Okulu Müzik Grubu’nun konseri de yer alacak.

 

  Atiye’den konser

 Gençlerin sevgilisi Atiye Yaşarlı öğrencilerle 09 Mayıs akşamı Selçuk Yaşar Kampüsü’nde vereceği konserde buluşacak. Son dönemin parlayan isimlerinden olan Atiye, beğenilen parçalarını öğrenciler için seslendirecek.

no images were found