Kadının Gücü: Naviga Dergisi/ Yaşar Üniversitesi Milli Sporcusu Fulya Ünlü Röportajı

Kadının Gücü: Naviga Dergisi Etim 2015 sayısı- Yaşar Üniversitesi Milli Sporcusu Fulya Ünlü Röportajı:

Genç bayanlarda 2 yıl üst üste dünya şampiyonluğunu kazanan Yaşar Üniversitesi öğrencisi Fulya Ünlü, Profesyonel Rüzgar Sörfü Birliği (PWA) Dünya Kupası’nın Kore’deki ilk ayağında, Büyükler Kategorisi’nde üçüncülüğü elde ederek, podyum gören en genç Türk sporcu olmuştu.

Fulya, ünlü rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat'la birlikte.
Fulya, ünlü rüzgar sörfçüsü Çağla Kubat’la birlikte.
fulya unlu (3)
Yaşarlı Fulya, başarılarıyla Türkiye’nin gururu oldu.