İzmir’in madalya avcıları

Berk Alp-Beliz Şen- Anıl Akbıyıklı

Yaşar’ın altın kulaçları

Küçük yaşlarda yüzme sporuna büyük bir tutku ile bağlanan Yaşar Üniversitesi’nin yüzme burslu öğrencileri adeta birer madalya avcısına dönüştüler. Spora başladıkları günden bu yana hiç aralıksız, günde en az iki saat antrenman yapan sporcular şimdi yüzlerce madalyanın sahibi olmanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Berk Alp-Beliz Şen- Anıl Akbıyıklı
(soldan sağa) Berk Alp – Beliz Şen – Anıl Akbıyıklı

Koçfest’e damga vurdular   

Yaşar Üniversitesi’nin yüzme burslu öğrencileri Beliz Şen, Anıl Akbıyıklı ve Berk Alp, yüzme sporuna üniversite öğrenimleri sırasında ara vermeden aynı hızla devam ediyor. Okul ve antrenmanlar arası mekik dokuyan gençler bu yıl da Adana’da Üniversite Spor Federasyonu’nun düzenlediği 10. Koçfest Spor Oyunları kapsamında  yapılan Üniversitelerarası Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda yine elleri boş dönmediler.

Beliz Şen
Beliz Şen


Madalya avcılarının son dereceleri

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler 2’inci sınıf öğrencisi Beliz Şen girdiği 4 müsabakada 4 madalya aldı. Beliz Şen,  200 metre karışıkta Türkiye ikincisi, 200 metre serbest,  50 metre sırtüstü ve 100 metre sırtüstünde Türkiye üçüncüsü oldu.

Anıl Akbıyıklı
Anıl Akbıyıklı

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi Hazırlık Sınıfı öğrencisi Anıl Akbıyıklı da 50 metre sırtüstünde Türkiye üçüncüsü olarak gümüş madalya aldı. Akbıyıklı, 50 metre serbest ve 100 sırtta da Türkiye dördüncüsü oldu.

Berk Alp
Berk Alp

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası Lojistik Yönetimi 2’inci sınıf öğrencisi Berk Alp ise 100 metre kelebekte Türkiye dördüncüsü olmayı başardı.