İlköğretim öğrencileri üniversite ile tanıştı

Eşrefpaşa Zafer İlköğretim Okulu öğrencileri, Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde bir gün geçirerek üniversite yaşamı ile tanıştı.
Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri Efe Mert Edin, Anıl Can, Berk Yaşar Daşdelen, Yusuf Osman Gencel, sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde ilkokul öğrencilerine üniversite yaşamını tanıtmak için çalışma başlattı.

İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr.Serra İnci  Çelebi koordinatörlüğünde Zafer İlköğretim Okulu yöneticileriyle görüşen öğrenciler, öğrencileri Yaşar Üniversitesi’nde ağırladı.

İlköğretim okulu öğrencilerine kampüs ve derslikleri gezdiren öğrenciler, daha sonra cep sinemasında birlikte “Ejderhanı Nasıl Eğitirsin” adlı animasyon filmi izledi. Üniversitede bir gün geçirmekten dolayı çok mutlu olan öğrenciler, üniversite öğrencisi ağabeylerine teşekkür etti.