İletişimci gençler slogan bulmak için yarıştı

 

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü işbirliği ile düzenlenen “Avcılar İnşaat Sloganını Arıyor” yarışması ile Lobi Parlas Residence’ın sloganı ‘Modernizmin Mimarı’ olarak belirlendi. Yarışma öncesinde öncelikle Avcılar İnşaat, İnn Reklam Ajansı ve Demirce Mimarlık firmalarının yetkilileri öğrencilere proje hakkında bilgi verdi. Bu bilgilendirmenin ardından öğrencilerden, Avcılar İnşaat’ın Bornova’daki yeni projelerinin iletişim çalışmalarında kullanılmak üzere slogan üretmeleri istendi. Yarışmaya ilgi büyük oldu ve jüri üyelerini seçim yapmakta zorlanacağı kadar çok yaratıcı slogan üretildi. Reklam Yazarlığı Dersi kapsamında düzenlenen yarışma ile öğrenciler hem teorik bilgilerini pratiğe dökeme hem de ödül kazanma şansı yakaladı.

AVCILAR INSAAT

Jüri değerlendirmesinin sonucunda Çağlar Lale’nin “Modernizmin Mimarı” sloganı birinci oldu. Çağlar Lale’ye ödül olarak tablet bilgisayar verildi. Yarışmada Anıl Yokuşoğlu ikinci olurken, üçüncülüğü Selin Dülger, Cansu Yavuz, Münevver Kocabıyık ve Atahan Aydın paylaştı. Firma yetkilileri sadece birinci olan sloganın değil, diğer dereceye giren sloganların da iletişim çalışmalarında değerlendirileceğini bildirdi.

Avcı: Fırsat sunmak istedik

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Her aşamasında büyük emek ve yenilikçilik bulunan Lobi Parlas Residence projemizi, gençleri düşünerek tasarladık. İstedik ki sloganını da gençlerimiz belirlesin. Bu tür organizasyonlar öğrencilerimize ciddi bir eğitim fırsatı ve iş hayatına daha donanımlı, daha motivasyonlu giriş yapma imkanı sunuyor” diye konuştu.