Fatih Erkoç İzmirlilerle buluştu

Yaşar Üniversitesi usta sanatçı Fatih Erkoç’u ağırladı

Caz müziğinin usta ismi Fatih Erkoç Yaşar Üniversitesi Selçuk Yaşar Kampüsü’nde düzenlenen konserle İzmirli sevenleriyle buluştu. Konserde Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü Caz Departmanı Öğretim Elemanı solist Evrim Özkaynak ile Yaşar Üniversitesi Oda Topluluğu ve Caz Topluluğu usta yorumcuya eşlik etti.

İzmirli sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği konserde ilk olarak Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü’nün başarılı öğrencileri sahne aldı. Etkileyici yorumlarıyla büyük alkış toplayan öğrencilerin ardından sahneyi öğrencilerinden devralan solist Evrim Özkaynak caz performanslarının yanı sıra ilk albümü “Eksik Hece’de” yer alan ‘Fesleğen’i seslendirdi. Orkestra Şefi Zafer Çebi’nin piyanosuyla eşlik ettiği konserde muhteşem performansıyla göz dolduran Fatih Erkoç ise popüler ve caz müziğinden eserler seslendirdi.

Düet yaptılar

“Ellerim Bomboş”, “Anı” gibi popüler şarkılarını sevenleriyle birlikte seslendiren Erkoç konserin kapanışını ise Evrim Özkaynak ile birlikte gerçekleştirdiği “The Prayer” düeti ile tamamladı. İzmir’de konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden usta sanatçı Erkoç konserlerin devamının geleceğini müjdeledi.

no images were found