Duyarlı öğrencilerden sorumluluk projesi

Duyarlı öğrencilerden sosyal sorumluluk projesi

İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Uzmanı Mustafa Bülent Utku, Yaşarlı öğrencilerle buluşarak çocuk hakları ve yardıma muhtaç çocuklar için yapılacak çalışmalar konusunda öğrencilerle bilgilerini paylaştı.

Selçuk Yaşar Kampüsü Cep Sineması’nda düzenlenen ‘’Çocuk hakları ve yardıma muhtaç çocuklar için yapılacak çalışmalar konusunda öğrencileri bilgilendirme’’ seminerine öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

İletişim Fakültesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü 2’inci sınıf öğrencilerinin sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlediği seminerde İzmir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Sosyal Hizmetler Uzmanı Mustafa Bülent Utku, çocuk hakları ve yardıma muhtaç çocuklar için yapılacak çalışmalar konusunda öğrencilerle bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Uzman Mustafa Bülent Utku,’’ 18 yaşını dolduran ve eğitimine devam edemeyen yardıma muhtaç çocukların memur olarak işe alındığını belirtti. Utku, eğitimine devam eden yardıma muhtaç çocukların 25 yaşına kadar bakımlarına devam edildiğini kaydetti.  Çocukların kurumlar yerine çocuk evlerinde bakıldığını sözlerine ekledi.  Utku, İletişim Fakültesi Radyo Sinema Televizyon Bölümü 2’inci sınıf öğrencilerine hazırladıkları etkinlik için teşekkür etti.

Haber : Ece BEŞER- Radyo Sinema ve Televizyon Bölümü 2. sınıf öğrencisi