Değerlerimizle “Yaşar”ız

 Yaşar Holding, Yaşar Üniversitesi Kariyer Merkezi ve Sinerji Eğitim- Danışmanlık işbirliği ile Yaşar Üniversitesi öğrencileri arasında düzenlenen  ”Değerlerimizle Yaşar’ız’ aktivitesi öğrencilerden büyük ilgi gördü.

 Selçuk Yaşar Kampüsü’nde Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinlikte Fen Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi,  Mimarlık Fakültesi, İletişim Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Sanat ve Tasarım Fakültesi, Hukuk Fakültesi’nden toplam 62 öğrenci görev aldı.

 Değerlerimizle “Yaşar”ız

 Öğrenciler,  takım ruhunun aşılanması amacıyla, etkinlikte, Yaşar Topluluğu’nun kurumsal değerleri olan “Önce Tüketicilerimiz ve Müşterilerimiz, Operasyonel Mükemmelliyetçiliğimiz, İnsan Kaynağımız, Etik Duruşumuz, Çevresel ve Sosyal Sorumluluğumuz” değerlerini birlikte yaşattılar.

 Bu aktivite ile mükemmel müşteri anlayışını,verimli çalışmayı,insan kaynağını planlamayı, çevreye-doğaya saygıyı ve etik olmayı öğrencilere öğretmek ve deneyim kazanmalarını eğlenerek ve üreterek sağlamaya çalışıldı.

 Dev uçak ve gemi maket yapım grubu olarak ikiye ayrılan öğrenciler, üç saatlik etkinliğin sonunda yorucu fakat bir o kadarda eğlenceli vakit geçirdiklerini söylediler.

 Yarışma sonunda her iki takımda birinci seçildi. Uçak maketi için uçuş, gemi maketi için suya inme belgesine sahip olan maketler büyük ilgi gördü.