Yaşar Üniversitesine “Dumansız Kampüs Sahası” teşekkür belgesi

Yaşar Üniversitesi, Fevzi Çakmak Ortaokulu ve TEİAŞ 3. Bölge Müdürlüğüne tütünle mücadele konusundaki örnek çalışmaları nedeniyle İzmir İl Tütün Kontrol Kurulu tarafından teşekkür belgesi verildi.

İzmir Halk sağlığı Müdürlüğünde düzenlenen törende, Yaşar Üniversitesi’ne, açık alanlarda sigara içimini kısıtlayarak dumansız kampüs çalışmaları yapan ilk yüksek öğrenim kurumu olması nedeniyle teşekkür belgesi verildi.

Kampüs sınırları içinde açık hava da dahil sigara ve diğer tütün mamullerinin kullanımını kısıtlayan Yaşar Üniversitesi Türkiye’nin ilk dumansız kampüsüne sahip üniversitesi olmuştu.

Yaşar Üniversitesine “Dumansız Kampüs Sahası” uygulaması için İzmir Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa Kırlangıç tarafından verilen belgeyi, Rektör Prof.Dr.M.Cemali Dinçer adına İletişim Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Ümit Atabek aldı.