Görsel İletişim Tasarım Bölümü’nden multimedya sergisi

Yaşar Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü öğrencilerinin güz dönemi çalışmaları, Selçuk Yaşar Kampüsü fuaye alanında gerçekleştirilen sergi ile ziyaretçilere sunuldu. Sergiye üniversite öğrencileri, öğretim üyeleri ve sektörden davetliler katıldı.  

HER PROJE TEKNOLOJİYLE BİRLİKTE GELİŞİYOR

‘Multimedya tasarımı’ kapsayan sergi fotoğraf, illüstrasyon ve tipografinin yanı sıra etkileşim, oyun, bilgilendirme tasarımı ve hareketli grafikleri içerdi. Sergi açılışında konuşan Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hakan Ertep, bölümün her yıl daha iyiye gittiğini, üretilen her projenin teknolojiyle birlikte geliştiğini ve deneyselliğin ön plana çıktığını vurguladı.

 

İletişim Fakültesi Dekan Vekili  Prof. Dr. Ümit Atabek ise iletişim eğitiminin artık multidisipliner bir hal aldığını dolayısıyla iletişim, mühendislik ve tasarım gibi disiplinlerin iç içe geçtiğine değinerek sergideki bu türden çalışmalar nedeniyle bölüm öğrencilerini ve akademisyenleri kutladı. Birinci yılın temel tasarım projelerinden 4’üncü yılın görsel iletişim projelerine kadar güz döneminde üretilen tüm projeler üniversiteden ve sektörden gelen konuklar tarafından büyük beğeni topladı. Selçuk Yaşar Kampüsü, Rektörlük Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen sergi 3 Mart Cuma gününe kadar ziyaretçilere açık olacak.