Rüzgar gençlere bir ödül daha

Genç yelkenciler sezona kupayla başladı

Sezonun en önemli üniversitelerarası etkinliği olan MIYC Campus Cup, geçtiğimiz hafta sonu Marmaris’te gerçekleştirildi. 20a üniversiteden 28 ekibin katıldığı yarışta, Yaşar Üniversitesi takımı IRC-1 kategorisinde ikinci olmayı başardı.

YSR yelken (2) (Small)

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü (MIYC) tarafından Marmaris Körfezi’nde gerçekleştirilen organizasyonda, 20üniversiteden 28 ekip dereceye girebilmek için mücadele verdi. Geçen yıllara oranla artan tekne sayısı, ekiplerin gün geçtikçe artan performansıyla birleşince keyifli anlar yaşandı. Organizasyonun üçüncü ve son gününde uzun süre rüzgar beklendi. Hakem komitesi, rüzgarın şiddetinin az da olsa artması üzerine start verdi, ancak tekneler 5 dakika yarışabildi. Komite son yarışı iptal ederken dereceye giren ekipler, ilk iki yarışın sonuçlarına göre belirlendi. Dümenciliğini ve takım liderliğini Mithat Can Alagöz’ün yaptığı Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, IRC-1 sınıfında ikinci olmayı başardı.

YSR yelken (4) (Small)

Kurulduğu 2010 yılından bu yana ulusal ve uluslararası yarışlarda onlarca kupa kazanan Yaşar Üniversitesi Yelken Takımı, sezona kupayla başlamanın kendileri için büyük bir motivasyon oluşturduğunu dile getirdi.