Yaşları küçük yetenekleri büyük

Gönülleri fethettiler

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) Müzik Okulu tarafından geleneksel olarak düzenlenen yaz konserinde çocuk ve genç yeteneklerin yanı sıra engelli öğrenciler sahne aldı. Gönülleri fetheden öğrenciler izleyiciden tam not almayı başardılar.  Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü akademik kadrosu tarafından piyano, keman, viyola, viyolonsel, gitar ve şan dallarında eğitim alan 8-28 yaş arası 86 öğrenci Selçuk Yaşar Kampüsü’nde  başarılı konserleriyle gönülleri fethettiler.

Muzik-7

İlk defa sahneye çıktılar

Ailelerinin de nefeslerini tutarak  izlediği ve aralarında ilk defa sahne alan miniklerin de yer aldığı konserler dizisinde, eserleri başarılı ile seslendiren minikler, izleyicilerden tam not almayı başardı.

Muzik-7 (2)

Müzik engel tanımadı

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Engelliler Müzik Okulu’nun 3 özel öğrencisin de performans sergilediği konser izleyicilerden büyük alkış aldı. Aylar süren eğitimlerden geçen engelli öğrenciler el perküsyon performansının yanı sıra Buena Vista’dan Chan Chan şarkısı ile Yemen türküsünü seslendirdiler.

-Muzik-1

Devamı gelecek

Konser sonrası kurs katılım belgelerini de almaya hak kazanan öğrenciler ailelerinin ve eğitmenlerinin desteği ile müzik alanında çok daha büyük başarılara imza atacaklarına inandıklarını söylediler.

Muzik-7 (1)