İyilik duvarı

Kampüste iyilik var” sloganıyla yola çıkan Yaşar Üniversitesi Gönüllü Takımı, Kanserle Savaşan Ailelerin Öğrenim Gören Çocuklarına Destek Derneği (KANSADER) ile işbirliği yaptı. Akademisyeninden, çalışanına ve öğrencisine Yaşar Üniversiteliler, dernek binasının duvarını boyayıp, KANSADER çocuklarıyla birlikte müzik yapıp oyunlar oynadı.

YSR iyilik duvari (4)

Yaşar Üniversitesi Gönüllü Takımı, KANSADER’in Göztepe’deki dernek binasının duvarını çocukların beğeneceği şekilde hayvan figürlerinden sayılara ve resimlere kadar boyamak için  işbaşındaydı. Etkinliğe çocuklarıyla katılan Yaşar Gönüllü Takımı, dernek bahçesinde KANSADER çocuklarıyla birlikte piknik yapıp oyunlar oynadı. Ellerinde fırçalarla gün boyu duvarı adeta çiçek bahçesine çeviren gönüllüler ve çocuklar, gün sonunda, Yaşar Üniversitesi Müzik Bölümü öğrencisi Hakan Hürkan Şahin, Erhan Gelgeç ve Hakan Aşkaroğulları’nın hazırladığı dinletiyle yorgunluk attı.

YSR iyilik duvari (5)

KANSADER Genel Sekreteri, Psikolojik Danışman ve Sanat Terapisti Emrah Akman, iç hastalıkları ve tıbbi onkoloji uzmanı Prof. Dr. Canfeza Sezgin’in çabalarıyla başlayan hareketin, öğretmen, sanatçı, psikolog ve akademisyenlerin katılımıyla yaygınlaştığını belirterek, Yaşar Üniversitesi ile yaptıkları işbirliklerinin süreceğini kaydetti.

YSR iyilik duvari (1)

Yaşar Üniversitesi Sosyal Sorumluluk Projeler Koordinatörü Kevser Yavuz Çimenli ise KANSADER ile işbirliklerinin sürekli olacağını belirterek, “Hem gönüllü takımımız hem de öğrencilerimiz, bundan sonra da KANSADER için çeşitli etkinliklere katılarak desteklerini sürdürecek” dedi. ​