İş dünyasına e-öğrenme modeli

Yaşar Üniversitesi ve Enocta  firması e-öğrenme sertifika programları için işbirliği yaptı.

Yaşar Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğrenme Merkezi ve  Enocta firması  sanayi-üniversite işbirliğine yeni bir örnek olacak  proje başlatıyor. Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) bünyesinde verilecek eğitimle çalışanların kişisel ve profesyonel gelişimlerini desteklemek için e-öğrenme sertifika programları sunulacak.Bu kapsamlı eğitim hizmetinin altyapı ve içerik çalışmaları için Enocta ile işbirliği geliştirildi. Çalışanlarının kişisel ve profesyonel gelişimini desteklemeyi ve dolayısıyla yetkinliklerini artırmayı amaçlayan sertifika programları ile temel yeterlilikler ve teknik uzmanlıkların geliştirilmesi hedefleniyor.

İki kurum arasındaki işbirliği protokol metnini Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemali Dinçer ile Enocta CEO'su Ahmet Hançer tarafından imzalandı.
İki kurum arasındaki işbirliği protokol metni Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemali Dinçer(Sağda) ile Enocta CEO’su Ahmet Hançer tarafından imzalandı.

Sertifika programlarında yer alan eğitim materyalleri, zengin Enocta Eğitim Kataloğu’ndan seçilerek Yaşar Üniversitesi Açık ve Uzaktan Öğrenme Merkezi tarafından iş dünyasına yönelik programlara dönüştürüldü. Farklı sektörlerden, farklı pozisyonlara yönelik e-eğitimler, video koleksiyonları ve okuma materyalleri ile zengin eğitim seçenekleri sunan sertifika programları ile çalışanlar eğitimde teknolojiyi kullanarak, her an her yerden erişilebilen gelişmiş öğrenme seçeneğinden faydalanarak kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkıda bulunabilecekler.

Yaşar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (YÜSEM) bünyesinde sunulacak sertifika programları ise şöyle:

  • KOBİ / Hizmet Sektörü /Belediye / Perakende Sektörü Çalışanları için Temel Yeterlilikler Sertifika Programı
  • KOBİ / Hizmet Sektörü / Perakende Sektörü Çalışanları Teknik Uzmanlık Sertifika Programı
  • Satış ve Pazarlama Uzmanlığı Sertifika Programı
  • İnsan Kaynakları Uzmanlığı Sertifika Programı
  • İşletme Yöneticiliği Sertifika Programı
  • Yönetici Asistanlığı Sertifika Programı

Enocta hakkında :

Enocta, 1999’da temelleri atılan Türkiye’nin e-öğrenme alanındaki ilk ve öncü şirketi olarak tanınıyor. Bugüne kadar 500’e yakın firma, kamu kurumu ve üniversiteye e-öğrenme, eğitim ve gelişim için destek veren Enocta, yeni öğretim yöntemlerini ve yeni teknolojileri sürekli takip ederek şirket çalışanlarına iş hedefleri doğrultusunda güncel bilgi ve yetkinlikleri kazanabilmelerini sağlıyor.