EGİAD ile Yaşar Üniversitesi arasında eğitimde işbirliği

Yaşar Üniversitesi ile Ege Genç İşadamları Derneği (EGİAD) arasında lisansüstü programları için işbirliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında dernek üyeleri, üye şirket çalışanları ve onların birinci derecede yakınlarına yüksek lisans ve doktora programlarına kayıtta yüzde 30 indirim uygulanacak.

Selçuk Yaşar Kampüsü’nde gerçekleştirilen protokol törenine Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, EGİAD Başkan Vekili Mustafa Aslan ve EGİAD Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri katıldı.

Törene, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer, EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, EGİAD Başkan Vekili Mustafa Aslan, EGİAD Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa Tanyeri, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Levent Kandiller, Fen Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Cüneyt Güzeliş ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Doç. Dr. Çağrı Bulut katıldı.

İŞ YAŞAMLARINA FAYDA SAĞLAYACAK

Protokol töreninde eğitimde işbirliğinin önemine değinen EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter, “Dernek üyelerimize eğitim konusunda da fayda sağlamaya çalışıyoruz. Yaşar Üniversitesi ile yaptığımız bu işbirliğinin önemi bizim için büyük. Dernek üyelerimizin çoğu aile şirketi üyelerinden oluşuyor ve bunlar arasında ikinci kuşak temsilciler ağırlıkta. Bu üyelerimiz bir yandan işleri ile iştigal ederken bir yandan da akademik donanım sağlayabilecekler. Bunun da uzun dönemde iş yaşamlarında fayda sağlayacağını düşürüyorum” dedi.  

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer- EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Buğra İlter

BİLİM VE BİLGİYİ PAYLAŞIYORUZ

İzmir genelinde pek çok yerel belediye, oda ve dernekler ile eğitimde işbirliği gerçekleştirdiklerini hatırlatan Rektör Prof. Dr. Cemali Dinçer, “Yaşar Üniversitesi olarak bilim ve bilgiyi paylaşmaya devam ediyoruz. İşbirliklerimiz sürmeye devam edecek.” diye konuştu.