Bir ödül de Yaşar Üniversitesi öğrencisine

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Taylan Nalbant

 

Yaşar Üniversitesi 4’üncü sınıf öğrencisi Taylan Nalbant, Aydın Doğan Vakfı’nın nitelikli medya çalışanı ve yönetici yetişmesine katkı sağlamak amacıyla iletişim fakültesi öğrencilerine yönelik düzenlediği Genç İletişimciler Yarışması’nda derece almayı başardı. Taylan Nalbant, bu yıl 27’incisi düzenlenen yarışmada ‘İnternet Reklamı’ kategorisinde 2.cilik ödülünün sahibi oldu.

Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Taylan Nalbant
Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Taylan Nalbant

40 ÜNİVERSİTEDEN 1093 ÖĞRENCİ KATILDI

Türkiye’de genç iletişimcilerin yetişmesi ve ödüllendirilmesi konusunda önemli bir yere sahip olan Genç İletişimciler Yarışması’na bu yıl 40 üniversitenin iletişim fakültelerinden yazılı, görsel, işitsel, reklam, halkla ilişkiler ve internet yayıncılığı dallarında bin 93 öğrenci 925 çalışma ile katıldı. 20 üniversiteden 105 öğrencinin 62 projesi ise çeşitli ödüllere layık görüldü.

BÜYÜK FİRMA İÇİN BÜYÜK FİKİR

Lisans öğrencilerinin 2014-2015 ders yılında yaptıkları çalışmalarla katıldıkları yarışmada Yaşar Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğrencisi Taylan Nalbant ise Duracell markası için hazırladığı internet reklamı ile dikkat çekerek 2.cilik ödülünün sahibi oldu. Hazırladığı reklam filmi hakkında bilgi veren başarılı öğrenci, “Duracell isimli pil markasının, uzun ömürlü pil üretmesiyle ilgili bir banner hazırladım. Kullanıcı bu videoyu tıkladığı zaman video barı hareket etmektedir. Videonun sonuna gelindiğinde video barının durması beklenirken, video barı sayfanın dışarısına doğru taşmaktadır. Bu da Duracell’in pil uzunluğunu temsil etmektedir. Bu ödülü kazanabilmek benim için gurur verici bir duygu. Bana destek veren tüm bölüm akademisyenlerine teşekkür ediyorum” dedi.