Wimbledon’da bir Yaşarlı

Yaşar Üniversitesi tenis takımıyla birçok başarı kazanan Mustafa Vatansever, dünyanın en prestijli tenis turnuvası olarak gösterilen Wimbledon’da görev yapan 15 Türk hakemden biri olmayı başardı. 15 aydan bu yana tenis hakemliği yapan Vatansever, İngiltere’nin başkenti Londra’da bu yıl 130.’su gerçekleşen turnuvada, ön eleme maçları boyunca çizgi hakemliği yaparak ülkemizi temsil etti.

YSR Wimbledon (1)

Son dönemde art arda gelen başarılarla adından söz ettiren Türk tenisi, yılın üçüncü Grand Slam turnuvası Wimbledon’da hakemleriyle ön plana çıktı. Yaşar Üniversitesi Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğrencisi aynı zamanda da tenis takımının kaptanı Mustafa Vatansever, dünyanın en prestijli tenis organizasyonunda görev alan 15 Türk hakem arasında yer aldı.

YSR Wimbledon (2)

Vatansever, “Türk hakemliği, Wimbledon’a gönderdiği 15 hakemle bir Grand Slam turnuvasında ilk kez böylesine yüksek bir sayıyla temsil ediliyor. Ben de bu ekibin genç bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. Yaklaşık 15 aydır tenis hakemliği yapıyorum. Bu 15 ay içine, 194 maç kule hakemliği ve 11 ayrı uluslararası turnuvada çizgi hakemi olarak görev almayı sığdırmayı başardım. WTA İstanbul, ATP Kitzbuhel Avusturya, ATP St. Petersburg Rusya, WTA Linz Avusturya, ATP Viyana Avusturya, ATP Sofya Bulgaristan, ATP Bükreş Romanya, ATP Münih Almanya ve son olarak da Wimbledon Grand Slam elemelerinde çizgi hakemliği yaptım. Hedefim, Türk hakemliğini uluslararası turnuvalarda başarıyla temsil etmek” dedi.

YSR Wimbledon (3)